Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Özlü Maske

Himalaya Herbals Neem Mask
Bugün Gratis mağazalarında satılan bitkisel, hayvanlar üzerinde test yapmayan Himalaya Herbals markasının.. meşhur maskesinden bahsedeceğim.
Markanın çok övülen maskesi kendisi. Bende alıp denemek istedim. Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim. İçerik bilgisinden pek anlamıyorum ama alkol, parfüm, paraben takıntı olduğum şeyler şu aralar. Olabildiğince doğal olmasını istiyorum tam olarak mümkün olmasada..
Yazı için ürününün içeriğine bakınırken methylparaben, proplyparaben olduğunu fark ettim.
Çok takıntılı durumdaysanız bu konuda ben baştan uyarayım..

Himalaya Herbals Neem Mask
Kısaca ürüne göz atalım;
75ml 
Normal ve yağlı ciltler için
Temiz ciltteki fazla yağı dengeleyen arındırıcı maske tıkanmış gözenekleri temizlerken, arındırıcı özellikleriyle bilinen neem özü ve zerdeçal ile kombine edilmiş formülü siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcı olur. 
Kil cildinizi rahatlatır ve pürüzsüzleştirir, aynı zamanda cilt yapınızı geliştirir ve problemsiz bir cilde sahip olmanızı sağlar. 
Kullanım talimatı; Temiz yüze ve boyuna uygulayın, göz çevresine temastan kaçının. Kuruması için 10-15 dakika bekleyin. Daha sonra ıslak bir sünger yardımıyla ve soğuk suyla yıkayın. 
Haftada bir ya da iki kez kullanın. İltihaplanmış ya da kesik cilde uygulamayın.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Hipoalerjeniktir.
Etkinliği klinik olarak kanıtlanmıştır.

Himalaya Herbals Neem Mask
Kişisel düşüncelerim;
Öncelikle cildimin karma-kuru olduğundan bahsedeyim. 
T bölgem diğer bölgelere göre yağlı maalesef. Bu ürünü bazen sadece t bölgeme bazen tüm yüzüme uyguluyorum. Genelde banyodan sonra yapıyorum maske veya peelingi. Çünkü gözenekler buhar sayesinde açılmış oluyor. Haftada 1-2 kez uyguluyorum. Maskenin etkisini kurumaya başlayınca görüyorsunuz. Özellikle siyah noktalarınız varsa.. Resmen gözenekleriniz nokta nokta belli oluyor. Görüntü o kadar tatmin edici oluyor ki :)  Kuruduktan sonra ise suyla temizliyorum. Çıkarması biraz uğraştırıcı bir maske. Sonucu seviyorum gözeneklerimi yağ ve kirden arındırıyor. Ardından hemen nemlendirici mi uygluyorum. Kuru olan cildimi daha da kurutmaması adına. Hassas ciltler için ağır gelebilceğini düşünüyorum. Bölgesel uygulama yapılabilir belki. Burun gibi..
Kokusu kötü :( 
Onun haricinde memnun kaldığım bir ürün oldu. 
Son olarak sentetik bir fırça yardımı ile sürüyorum. Kesinlikle böyle uygulanması daha kolay tavsiye ederim.. 
Fiyatı tam olarak hatırlamıyorum ama 10tl civarında olabilir..

Sizin kullandığınız maskeler neler? Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Sevgiler..

Yorumlar

  1. Bu maskeyi çok fazla görüyordum, fiyat açısından oldukça uygun :) İçerisinde parfüm ve paraben olmamasını bende tercih ediyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Bende diğer ürünlerini merak etmiyor değilim. Ama şu paraben olayı bu kadar bitkisel içerikli bir markada beni şaşırttı.. Bu arada yorumların için ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. içinde paraben varmış ama :( bu iyi olmadı

    YanıtlaSil
  4. Ben bu maskeyi kullandım ve bayıldım kesinlikle harika bir ürün. Çok güzel temizliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Sadece siyah noktalardan mı etkili, sivilce ya da izlere de bir etkisini gözlemlediniz mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sivilceli bir cilde sahip değilim ama arada çıkan ufak tefek sivilcelerimi kurutma gibi bir etkisini görmedim. Sivilce ve izler için başka ürünler denemeni tavsiye ederim. Bu sadece gözenekleri temizliyor.

      Sil
  6. Ciddi anlamda sivilce yaptı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nascita Pro 267 | Yuvarlak Uçlu Kapatıcı Fırçası