Yves Rocher Anti-Chute Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Yves Rocher Anti-Chute Saç Dökülmesine Karşı Şampuan
Herkese yeniden merhaba!
Bir kaç ay önce aşırı bir saç dökülmesiyle karşılaştım...

Bildiğiniz tutam şeklinde geliyordu saçlarım. Aşırı üzücü bir durum yaşayanlar bilir. Nedeninin stres, mevsim değişikliği aslında en önemlisi düzenli olarak saçımı boyatmak olduğunu düşündüm. Boyatmaya ara verdim. Saç dökülmesiyle beraber saç derimde tahriş ve yer yer kaşıntı başladı. Ve akabinde şampuanımı değiştirdim. 

Öncesinde ufak bir araştırma yaptım. Bir kaç seçeneğin içinden ilk olarak bunu denemeye karar verdim. Yves Rocher markasından bundan önce hiç bir ürün deneyimim yoktu açıkcası :)

Yves Rocher Anti-Chute Saç Dökülmesine Karşı Şampuan
Ürünün vaatleri;
Organik Beyaz Acı Bakla tohumlarındaki zengin protein dolu özlerle zenginleştirilen saç oluşumunu destekleyen ve dökülmeyi engelleyen şampuan; saç diplerinizi uyararak kan dolaşımını hızlandırır ve saçlarınızın daha iyi beslenmesine yardımcı olur.
Bitkisel temizleyici ajanlar içeren formülü kimyasalların saçlarınıza daha fazla zarar vermesinin önüne geçerek nazik ve yumuşak bir temizlik sağlar. 
Dermatolojik testlerden geçirilmiş özel formül bitkisel içeriğiyle saç kaybının önüne geçer, saç oluşumu için gerekli desteği sağlar ve kısa zamanda canlı, güçlü ve gürleşmiş saçlara kavuşmanıza yardımcı olur

Kişisel yorumlarım;
Ürünü bahsettiğim olaydan bu yana düzenli bir şekilde kullanıyorum. Ve şuan 3.bitmek üzere.
Şunu söyleyebilirim ki aşırı memnun kaldığım bir şampuan oldu. Bu kadar etkili olacağını düşünmezdim.
İlk kullandığım zamanlar -benim gibi sabırsız biriyseniz- etkisini hemen göremeyince bu da işe yaramadı demeye başladım tabii. Ama diğer şampuanlara karşı içeriğinin biraz daha iyi olmasından dolayı bırakmakta istemedim. 
Ve kullanmaya devam ettim. İyi ki devam etmişim. 
Saç derimde oluşan tahrişe iyi geldi. Kaşıntılarım yavaş yavaş azalmaya başladı. Tabii bunu bir ilaç olarak görmek iyi değil ama içeriği en azından saç derimi daha kötü hale getirmedi.
Saçlarımın dökülmesi durdu. Kullanmaya başladığımdan bu yana o tutam tutam dökülmeler bitti. En çok bu mutlu etti beni. Bütün bunların düzenli kullanımla da ilgisi olduğunu düşünüyorum. 
Ürün 300ml. Fiyatı 34,90 tl
Şuan %25 indirimle 26,18 tl

Sizin severek kullandığınız şampuanlar neler? Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Sevgiyle kalın..

Yorumlar

  1. Doktor tavsiyesiyle Dermoskin'in Biotin'li şampuanını kullanmıştım. Bu ay biraz zamlanmış sanırım 35 lira civarındaydı. Ama düzenli olarak ayda 1-2 kere hindistancevizi yağı ile birlikte kullandığımda büyük ölçüde etkisini gördüm. Sadece muadili olabilecek ürünler arayışındayım, kendi küçük işlevi ve fiyatı büyük olduğu için :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef bu tarz ürünler dediğiniz gibi gramajına göre biraz pahalı olabiliyor. İndirimlerde yedekleyerek çözüm buldum bende :)
      Bu arada hindistan cevizi yağını tek denemeyen ben kaldım sanırım :/

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nascita Pro 267 | Yuvarlak Uçlu Kapatıcı Fırçası